Skeelerkamp pupillen

Pupillenkamp 2018

Van 25-27 mei gingen onze pupillen kamperen in Warmenhuizen om daar oa een toertocht te rijden en op de baan te trainen. De landelijke baanwedstrijd deed op zaterdag Medemblik aan, en speciaal voor de pupillen was er een extra programma in de pauze van de senioren. Hierbij werd achter Rick of Kay Schipper kriskras over het parkoers gereden, waarna de pupillen nog een ronde mochten rijden en afsprinten. Speciaal voor dit evenement kwamen zij van kamp terug.

Verslag van hoe Pepijn het kamp heeft ervaren:

“Skeelerkamp

Uit school gingen we bepakt en bezakt naar Medenblik na een half uur in Warmenhuizen aangekomen gingen we de tenten op zetten.

Mats en ik sliepen in een caravan en daar was het echt bloed heet dus volgende keer misschien toch maar in een tent. Toen gingen we 5 km skeeleren in de Geestmerambacht.

Daarna gingen we eten en toen lekker slapen en dat was alleen nog maar de vrijdag. Dus dag 1. Toen we de volgende ochtend wakker werden gingen we eerst eten en daarna onze skeeler pakjes en skeelers aan trekken om te skeeleren op de skeelerbaan van Warmenhuizen en dat was echt super leuk, want ik ben daardoor veel sneller geworden. Daarna zijn we gelijk door gegaan naar Medemblik en daar was het Nederlands kampioenschap (KNSB Baancompetitie, red) en wij mochten ook mee rijden in de pauzes!! Echt super gaaf. Gerrie heeft de wedstrijd gewonnen. Na de wedstrijd kregen we een handtekening en een groepsfoto. toen gingen we terug naar de camping en eten. Douchen deden we ook en daarna nog spelletjes gedaan totdat we moesten gaan slapen. Nog een spel in het bos gedaan, super leuk en ook wel voor sommige een beetje spannend. Dat was dag 2 dus Zaterdag. Zondag gingen we niet zoveel doen alleen zwemmen en naar huis en het zwemmen was wel heel leuk en de thuiskomst was ook wel fijn.

Groetjes Pepijn”