Radboud Inline-skating ontvangt bijdrage Rabobank voor nieuwe kantine

Radboud Inline-skating ontvangt bijdrage Rabobank voor nieuwe kantine


Voor het realiseren van een nieuwe kantine in Medemblik in 2019 ontving Radboud Inline-skating en Ijsclub Radboud op 19 december 2018 van Rabobank Westfriesland een bijdrage van in totaal €10.000. Daarmee zijn de eerste stappen gezet naar het mogelijk maken van nieuwe kantine, maar zijn we er zeker nog niet. We hopen de kantine in gebruik te kunnen nemen voor het NK in mei 2019, maar zijn nog hard op zoek om de financiering rond te krijgen.
Het renoveren van de huidige kantine is hard nodig maar zal meer kosten dan het neerzetten van een nieuwe kantine. Dit komt omdat we de noodkantine van VVW in Wervershoof kunnen overnemen en verplaatsen naar Medemblik. De nieuwe kantine zal groter zijn, geïsoleerd (de huidige niet) en zou in de toekomst mogelijk kunnen worden uitgevoerd met zonnepanelen zodat een we een steeds duurzamere vereniging worden.
VVW heeft de ruimte waar de huidige noodkantine ook weer nodig. We hopen zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan.


Schets van de mogelijke nieuwe situatie.