Klassement KNSB Marathon Cup 2019

Klassement KNSB Marathon Cup 2019

Zaterdag 20 juli zou alweer de laatste wedstrijd worden gereden van de marathon competitie. Helaas zat het weer in Otterlo niet mee. De dames gingen nog wel van start maar moesten al snel de wedstrijd staken ivm hevige regen en onweer. Ook de heren wedstrijd werd afgelast, maar er werd nog wel een eindklassement gemaakt over de magere competitie van dit jaar: de dames reden slechts 3 wedstrijden, en de heren hadden nog een wedstrijd minder. Zo had het klassement eigenlijk niet heel veel waarde.

Heren
Twan Berlijn 18e
Bart Mol 31e
Rick Schipper 32e

Dames

Beau Wagemaker 2e
Evelien Vijn 4e
Anna van den Bos 5e
Pien van den Bos 24e
Danielle Ootes 25e
Ria Schilder 40e

 

 

 

 

Dames Jongeren
Evelien Vijn 2e
Anna van den Bos 4e
Pien van den Bos 11e
Danielle Ootes 12e
Ria Schilder 24e