Topsportwedstrijd 4 – Rotterdam

Topsportwedstrijd 4 – Rotterdam

Op 8-5-2021 stonden onze topskaters aan de start van het wegparkoers in Rotterdam, dat zich rond de piste bevond. Op het programma een one-lap en de marathon. Met natte omstandigheden was het niet echt genieten voor de rijders, extra uitdagend met de bochten rechtsom in het parkoers van de marathon en helaas werd er ook wel geglibberd. Zo was er een valpartij in de kopgroep tijdens de laatste ronde bij de marathon, waarbij onze Beau Wagemaker helaas betrokken was en zo net een podiumplaats misliep. Rick Schipper wist het podium te halen bij de one-lap

Uitslagen Radboud:

One Lap
Iris Tiben 9e
Rick Schipper 3e
Kay Schipper 5e
Bas Meijer 6e
Ruben Oldenburger 12e
Thomas van Oost 14e

Reggeborgh Marathon Cup 1

Beau Wagemaker 4e
Janne Berkhout 16e
Iris Tiben 17e
Twan Berlijn 13e
Kay Schipper 20e
Maik Stam 25e
Ivo de la Porte 27e
Rick Schipper 29e