Huldiging Bente Kerkhoff tijdens RIT2021

Huldiging Bente Kerkhoff tijdens RIT2021

Tijdens het Radboud International Tournament op zondag 4 juli werd Bente Kerkhoff tot haar verrassing door skeelervereniging Radboud Inline-skating gehuldigd voor haar gouden prestatie uit 2019 op de puntenafvalkoers bij de junioren. Zij werd op dit onderdeel Europees Kampioen op de piste in Pamplona (Spanje). 

De vereniging koos voor een mooi moment waarbij de rijder in het zonnetje gezet kon worden met publiek erbij. Helaas kon dit geplande moment door corona niet doorgaan, waardoor het uiteindelijk een jaar later werd. 

Bente ontving een aandenken aan haar prestatie gemaakt door spiegelkunstenares Marjolijn Stam welke deze persoonlijk aan haar kwam overhandigden. 

Het was de eerste keer na haar val tijdens de topsportwedstrijd in Heerenveen met een hersenschudding tot gevolg dat Bente het podium weer eens kon beklimmen, maar het was duidelijk dat zij nog een weg heeft te gaan naar herstel. We wensen haar sterkte en hopen dat het elke dag telkens een stukje beter gaat.