Bijzondere dag voor de Special Olympiërs in Twente

Bijzondere dag voor de Special Olympiërs in Twente

Maandag 18 oktober waren de G-sporters die de Special Olympics gaan rijden, uitgenodigd voor een training op de skeelerbaan in Rijssen. Van Radboud was Tessa Botman aanwezig.
Ter plaatse werd al gemerkt dat het geen normale training was. Zo was er een dwilorkest en koek- en zopiekraampje op het middenterrein van de skeelerbaan. Ook kwam de burgemeester langs voor de onthulling van de naam van de skeelerbaan.
Daarna kwam echter onverwachts de schaatsers van Team Reggenborgh de baan op.
Schaatsers Ireen Wüst, Kjed Nuis, Femke Kok, Janno Botman en en andere toppers van Team Reggenborgh kwamen eens kijken en vonden dat er al flink tempo werd gereden door de Special Olympiers. Er werd door enkele rijders meegereden, maar ook werden natuurlijk handtekeningen gezet en selfies gemaakt.

Ook de TV was aanwezig in Rijssen

Link naar het filmpje van RTV Oost:

https://www.rtvoost.nl/media/player/2019672?isExchange=false