• Acties voor coating op de baan in Wervershoof

  Acties voor coating op de baan in Wervershoof

  Met de subsidie van de Provincie Noord-Holland, en bijdragen van Gemeenschapsveiling Wervershoof en gemeente Medemblik komt het realiseren van een coating op de baan steeds dichterbij. Momenteel loopt nog een aanvraag bij de Rabobank. Naar verwachting moeten we dan nog een bedrag van € 5.000-10.000 zien binnen te halen.  Op deze pagina vind je alles over de acties die we houden en gedaan hebben om coating op de baan in Wervershoof mogelijk te maken.

  Op dit moment nog nodig:

  €14.300


  Lopende acties:

  SPAREN VOOR COATING OP DE BAAN EN VERDIEN LEUKE SLEUTELHANGERS EN / OF BANDJES

  Doe jij ook mee aan allemaal activiteiten bij ons op de club: rijd je een keer een toertocht of doe je mee aan wedstrijdjes bij ons of op andere banen of ga je mee op kamp? Dan kan jij ook stempels sparen !

  Koop tbv de nieuwe baancoating in Wervershoof een stempelkaart (van €5,-). Jij kunt bij 2 stempels een mooi bandje of een sleutelhanger kiezen. Super leuk, aan je tas, om je arm of …. Wedstrijden die je dit jaar al gereden hebt tellen ook mee!

  De totale opbrengst komt ten goede aan de coating op de baan in Wervershoof.

  Doe snel mee, van een aantal items hebben we maar beperkte voorraad!

  Koop skate-bekers waarbij de opbrengst ten goede komt voor de coating op de baan!

  Marjolijn Stam heeft een aantal mooie bekers gemaakt (zie foto) met oa. de tekst “Radboud love to skate” en “Live, love, skate” .
  Prijs: 5 euro per beker, twee voor 9,50!
  Deze staan binnenkort in Medemblik.
  Er is 1 beker die ook gepersonaliseerd kan worden. (Radboud love to skate) Radboud kan vervangen worden voor een naam.

  Prijs € 7,00


  De volgende acties zijn geweest:

  Paaseierenverkoop

  Tijdens de open dag werd het bestuur verrast door een spontane actie van Kelly Schouten met de verkoop van paaseieren voor de Vesmaco coating in Wervershoof. Een aantal jeugdleden ging hier actief mee aan de slag en er werd een mooi bedrag van 114 euro opgehaald

  !

  Oranjefonds Collecte

  Van 22-26 mei 2018 mogen wij collecteren in de gebieden:
  Zwaagdijk-Oost, Nibbixwoud, Wognum, Abbekerk

  Met deze collecte kunnen we 50% van de opgehaalde opbrengst besteden aan ons doel. Wij zien dit als grote kans om een mooi bedrag bij elkaar te halen.
  De collectebussen zullen verder worden verspreid vanaf Karin/Piet Schipper (Abbekerk, Nibbixwoud), Marcel Boos (Zwaagdijk-Oost), Monique Otsen (Wognum)
  Voor elk gebied hebben wij minstens 10 lopers nodig.
  Wij hebben jullie hulp nodig, veel handen maakt licht werk en met een mooie opbrengst komt het Vesmaco op de baan steeds dichterbij.

  Geef je op via secretaris@radboud-inlineskating.nl en geef hierbij evt het gebied aan en evt. data die je zou kunnen. Of spreek een van de bovengenoemde namen aan.


  Berichtgeving over Vesmaco:

  – Lees hier het bericht van het bestuur over de plannen wat betreft topsport: Vesmaco, Mylaps en trainers
  Persbericht van de Provincie Noord-Holland over de investering van ruim € 2 miljoen in topsport