• Belangrijke mededelingen 2019

  BELANGRIJKE MEDEDELINGEN:

  Vanaf 2019 is het dragen van handschoenen verplicht tijdens Radboud clubtrainingen (denk aan: simpele fietshandschoentjes of hand(pols)beschermers).
  Net als bij het dragen van de helm geldt: geen handschoenen aan, niet meetrainen. Dus zorg dat je standaard een setje in je tas hebt zitten.

  Wedstrijdrijders: bij jullie trainingen is een hartslagmeter/horloge verplicht! (deze regel is niet nieuw)

  Invoering automatische incasso huidige leden

  Om het werk van de penningmeester een stuk te verlichten (en zo geen openstaande rekeningen meer te hebben voor lidmaatschap in december bijvoorbeeld) is besloten ook aan de huidige leden te vragen ons te machtigen voor automatische incasso (voor zover nog niet afgegeven) . Door het invullen van het inschrijfformulier kunnen we ook meteen punten als huisregels en AVG-wetgeving meenemen in het verhaal.
  Ga naar het inschrijfformulier.

  NB. bij het niet eens zijn met de incasso of bij een prijsverhoging bent u altijd gerechtigd de incasso te weigeren of terug te laten storten (storneren). Wilt u ons niet machtigen, stuur een bericht naar de penningmeester. In dat geval rekenen we wel €5,- administratiekosten.

  Invoering actief-KNSB lidmaatschap

  Gebleken is dat veel Aansprakelijkheidsverzekeringen geen dekking hebben voor het sporten, omdat je niet Wettelijk Aansprakelijk bent. Toch kunnen de gevolgen van een sportongeluk groot zijn. Door invoeren van het actieve KNSB lidmaatschap zijn de belangrijkste voordelen:

  • Verzekerd tijdens alle activiteiten bij je vereniging/stichting
  • Goede ondersteuning bij een ongeval
  • Gemakkelijk zelf een wedstrijdlicentie aanvragen
  • diverse andere KNSB voordelen

  Nadeel is wel dat we het bedrag van het KNSB lidmaatschap zullen incasseren naast het lidmaatschap van de vereniging waardoor je per jaar wel meer betaald. (Niet als je al een KNSB lidmaatschap hebt vanuit het schaatsen)
  Kosten: €6,- tot 18 jaar, 18 jaar en ouder €8,50

  Bestuur Radboud Inline-Skating