• Bungalowpark Zuiderzee

    Vakantiehuis aan het water

    Bent u voor het NK op zoek naar een luxe en ontspannen huisje aan het water op 5min rijden van de Sjoerd Huismanpiste in Wervershoof en het wegparcours in Medemblik. Bij Bungalowpark Zuiderzee in het waterrijke Medemblik heeft u de keuze uit zes soorten bungalows voor maximaal 4 tot 6 personen.

    Een vakantiehuis aan het water bij Bungalowpark Zuiderzee is voorzien van alle comfort die u zich maar kunt wensen, zoals een compleet ingerichte open keuken, een badkamer met douche en/of bad, een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het ruime terras, een tuin met een ligging aan het water en parkeergelegenheid voor één auto.

    Kinderen vermaken zich in de speeltuinen met trampoline, glijbaan, schommels en klimtoren, op de diverse sportvelden en in de zomervakantie bij het animatieteam. Voor eindeloos veel waterpret kunt u terecht in het verwarmde binnenzwembad met glijbaan en voor ontspanning gaat u heerlijk relaxen op een strandstoel op het zandstrand aan het IJsselmeer. Kies voor een huisje aan het water huren en beleef volop actie en ontspanning in de prachtige omgeving van Medemblik!

    Het personeel van het bungalowpark heeft al jaren ervaring met het onderbrengen van topsportzeilers en het is mogelijk om per nacht via de website te boeken. Zowel voor de gasten voor het NK als voor het RIIT is het mogelijk om gebruik te maken van de actiecode radboud2019. Dit levert 10% korting op. dit kan in het allerlaatste scherm na het invullen van de persoonsgegevens.