• Clinics

  Clinics, schoolskaten, bedrijfsuitjes en partijtjes

  Wij kunnen zowel op de baan in Medemblik als op de Sjoerd Huisman Piste in Wervershoof clinics organiseren voor bedrijven, scholen (basisscholen en voortgezet onderwijs) en vriendengroepen.

  We hebben ervaren instructeurs die leuke uitdagende clinics verzorgen. Ook kunnen we de benodigde skatematerialen verzorgen. Dit belooft een prachtige actieve dag te worden en zal zeker bijdragen aan een positieve sfeer binnen uw bedrijf of klaslokaal. Naast lekker in beweging zijn is het skeeleren met een groep zeer bevorderlijk voor de teambuilding!
  Uiteraard kunnen we ook zorgen voor de inwendige mens.

  Een andere locatie bij u in de buurt? Wij kunnen voor u op zoek gaan naar een geschikte locatie in de omgeving of naar een binnenlocatie (sporthal).

  Uw bedrijfsclinic verzorgd door een bekende skater/schaatser? Wij hebben diverse contacten en kunnen kijken of we dit voor u kunnen regelen. De kosten van deze instructeur zal wel hoger zijn.

  Je verjaardag vieren (partijtje) met skeeleren? Lees hier meer.

  Wist u dat wij veel clinics verzorgen in samenwerking met de KNSB (KPN Junior Schaatsclub) als mede Sportservice Noord-Holland? Zo gaven wij in 2017 aan 1500 basisschoolkinderen uit de gemeenten Medemblik en Opmeer clinics!

  Meer informatie of wil je een clinic boeken? Neem contact op met:

  | info@radboud-inlineskating.nl

   

  Aantrekken-bescherming
  Valoefening