• Gezocht nieuwe mensen voor de organisatie

  Gezocht: We zoeken nieuwe mensen voor de organisatie van de Westfriese Omringdijk Skeelertocht

  Het huidige team heeft deze tocht al 9x georganiseerd, en elke editie is steeds meer een succes! Voor dit jaar staat de 10e (jubileum) editie op de agenda: op zondag 7 juli. Om deze tocht ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren hebben we wel weer nieuwe vrijwilligers nodig die zich hiervoor willen inzetten. Lees hier meer over de organisatie en de bijbehorende taken.

  10 de editie Westfriese omringdijk skeelertocht,
  Maar helaas…..
  In 2009 is de eerste editie van de vernieuwde West Friese omringdijk skeelertocht georganiseerd.
  Toen 21 deelnemers.

  De tocht is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Icoon in de skeelerwereld onder de recreanten die graag georganiseerde tochten rijden. Met deelnemers uit het hele land.
  2018: 108 deelnemers.

  Het succes van deze tocht is mede te danken aan de mooie route langs de oude Westfriese dijk met zicht op het IJsselmeer en de mooie polderlandschappen die West-Friesland rijk is.
  Maar ook door de goede organisatie van de tocht. De deelnemers laten ons regelmatig weten dat ze graag naar Medemblik komen, omdat de tocht zo perfect is georganiseerd, met goed verzorgde stops onderweg en het gezellig nazitten in de kantine.
  Maar helaas, na 10 jaar organiseren van de tocht vind de huidige organisatie het tijd om de het stokje door te geven aan andere vrijwilligers.
  Daarom zijn we opzoek naar een groepje nieuwe enthousiastelingen die de organisatie van de tocht willen voortzetten.
  Een goed draaiboek, database deelnemers, lijsten van vrijwilligers, sponsors, adressen van contactpersonen zoals gemeentes ect. en website is aanwezig.
  Lijkt het je leuk en vindt je het zonde dat deze mooie tocht ter ziele gaat, meld je dan aan als vrijwilliger voor in de organisatie! Stuur een mailtje naar: wo.skeelertocht@gmail.com
  Dan zou je voor de aankomende tocht van 7 juli 2019 al mee kunnen draaien in de organisatie om het voor 2020 zelf te kunnen doen.
  Zie ook: http://westfrieseomringdijkskeelertocht.nl/
  Wij horen het graag.
  Namens, Ellen Basjes, Liebeth Basjes, Erik Ootes, Simon Schermer en Piet Schipper