• Radboudbikkel challenge

  Radboudbikkel Challenge

  Radboud Inline-Skating bestaat 25 jaar, dat verdiend een cadeau!

  Allereerst willen wij, Radboud Inline-Skating, iedereen bedanken die de afgelopen 25 jaar trouw is geweest aan onze club, zonder jullie zal Radboud Inline-Skating geen 25-jarig jubileum mogen en kunnen vieren. Speciaal voor dit 25-jarig jubileum organiseert Radboud Inline-Skating een challenge, namelijk de Radboudbikkel challenge. Alle kinderen, zowel de leden als niet-leden, kunnen deelnemen aan de Radboudbikkel challenge.

  Wat is de Radboudbikkel challenge?
  Bij de Radboudbikkel challenge kies jij zelf een route om te skeeleren, dit kan zijn over de dijk, langs je opa en oma, langs je oom en tante, van Wervershoof naar Medemblik of een andere route. Jij bent de baas over de eigen route die afgelegd wordt. De enige voorwaarde die door Radboud Inline-Skating wordt gesteld voor deelname aan de Radboudbikkel challenge is dat de afstand die jij aflegt minimaal 5km moet zijn.

  Hoe kan jij laten zien dat je minimaal 5km heb geskeelerd?
  Er zijn super veel manieren hoe jij kan laten zien dat je minimaal 5 km heb geskeelerd, dit kan jij doen door een app te downloaden (Strava, Mapmyrun, Sprint) op je telefoon die de route berekent als jij bezig bent (je telefoon moet je daarvoor wel meenemen, in je broekzak / jaszak of rugtas). Een andere manier is om aan de start van je route een foto te maken met een herkenningspunt van de plek waar jij bent, dus als je start bij de Sjoerd Huisman Piste maak je een foto voor het bord. Als je dan klaar bent met skeeleren bijvoorbeeld in Medemblik, maak je een nieuwe foto waar je gestopt bent. Stuur je route of foto’s op naar secreatris@radboud-inlineskating.nl . Op de site maken we een mooie verzameling van de gereden route’s (als je dat wilt).

  Wat zijn de kosten voor deelname?
  De kosten voor deelname zijn 15 euro, deze 15 euro wordt gebruikt om een geweldig cadeau aan te schaffen voor Radboud Inline-Skating op de locatie Medemblik.

  Wat is het cadeau?
  Het cadeau dat Radboud Inline-Skating aan gaat schaffen samen met jouw hulp is een AED. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Het beste resultaat krijg je wanneer de behandeling door de AED binnen 6 minuten gebeurd. Dus het is super belangrijk dat een AED binnen handbereik is wanneer een persoon een hartstilstand krijgt.

  Kan ik meer geld ophalen voor Radboud Inline-Skating?
  Zeker, jij kan ons helpen door sponsors te zoeken. Jij kan een sponsor zoeken voor een vast bedrag of een sponsor per kilometer. Speciaal voor jou hebben wij een sponsorkaart gemaakt waarbij jij langs de deur kan gaan om geld op te halen. Na het rijden van jouw rit zal Radboud Inline-Skating jouw rit voorzien van een officiële handtekening waardoor jouw sponsor kan zien dat jij daadwerkelijk die afstand heb afgelegd.

  Ook kan je helpen door vrienden, buren, mensen in de omgeving te vertellen over de Challenge. Misschien willen zij ook wel meedoen.

  Hoeveel geld heeft Radboud Inline-Skating nodig voor de aanschaf van een AED?
  Een AED kost heel veel geld, namelijk 1500 euro. Daarnaast moet er voor een AED een kastje komen waar de AED in komt te hangen (deze zorgt ervoor dat de AED goed blijft), naast een kastje moet de AED ook onderhouden worden (als de AED nodig is moet de AED wel 100% functioneren).

  Krijgen de deelnemers ook nog een cadeau?
  Ook de deelnemers krijgen een cadeau van Radboud Inline-Skating. Iedere deelnemer krijgt na afloop van zijn of haar rit een medaille. Tevens nodigen we je uit om aanwezig te zijn bij de overhandiging van het cadeau en hebben we nog een kleine verrassing voor je (wel je medaille omdoen dan).

  Geen lid van Radboud Inline-skating?
  Ook dan kan je meedoen aan deze actie en vinden we je een bikkel! Ook leuk voor oud leden om te doen!

  De challenge is ook voor oudere leden (recreanten) en wedstrijdrijders
  Doe ook mee en rijd een route van minimaal 10 km (recreanten), of 15 km (wedstrijdrijders).

  Veiligheid
  Denk eraan,  het is geen wedstrijd van wie het snelste gaat. Houd rekening met de verkeersregels en skate met een helm. Let goed op dat je bij het maken van een foto op een veilige plek gaat staan.

  Actieperiode
  De challenge kan je rijden van 8 juni t/m 5 september. We hopen het cadeau aan Radboud Inline-Skating te kunnen overhandigen tijdens nog een mooi evenement in September. Bijvoorbeeld als het RIT dan misschien nog gereden wordt.

  Heel veel succes allemaal, zet hem op voor Radboud Inline-Skating.

  Inschrijven

  Goed om te weten:

  • Je ontvangt bericht wanneer je medaille kan worden afgehaald. Medailles moeten nog worden gemaakt en vanwege Corona kan het bestellen langer duren. Graag uw begrip daarvoor. 
  • De overhandiging van het cadeau zal pas kunnen plaatsvinden als het gehele bedrag is opgehaald. Mocht dat na het eind van deze actieperiode niet het geval zijn, dan zal het bedrag gereserveerd worden en zal worden gezocht worden naar andere mogelijkheden om toch het gehele bedrag op te halen en zodoende toch het doel te realiseren.