• Skeelerles Amsterdam, Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Beverwijk, Haarlem

  Skeeleren, skeelerles of skeeler trainingen?

  Dat kan bij Radboud Inline-Skating, een landelijke bekende skeelervereniging. Met 2 locaties in Medemblik (baan) en Wervershoof (piste) hebben wij goede en veilige locaties waar wij lessen en trainingen aanbieden voor de jeugd en ook volwassenen. Onze deskundige trainers helpen je snel vooruit. Vanwege onze topsportlocaties en toptrainingen trekken meerdere sporters wekelijks naar West-Friesland, want in Amsterdam zelf is bijvoorbeeld geeneens een skeelerbaan. Zo zijn wij een ideale locatie voor skeelerles voor mensen uit Amsterdam, Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Beverwijk en Haarlem.

  Lees hier meer over trainingen voor de verschillende doelgroepen.

  Het inline-skaten is een prima zomertraining voor schaatsers. Niet voor niets zijn een hele boel goede bekende schaatsers ook actief op de inline-skates. Onze leden Irene en Simon Schouten bijvoorbeeld. Of Pim Schipper, Koen Verweij en Jan Blokhuijsen. En recent zijn ook Janno Botman en Jordy van Workum actief bij de profteams.

  Met inline-skaten kan je aan toertochten meedoen, maar ook aan de diverse wedstrijden. Zo kan de startende jeugd al meedoen aan het Jeugd Skate Toernooi.  Er is elk jaar wel een wedstrijd in Wervershoof en Medemblik.

  Training proberen?

  Je mag bij ons eerst 2x (gratis) komen meetrainen zodat je een goed beeld kan krijgen van wat een training inhoud en of dit bij jouw past. Voor het aanmelden voor een proeftraining, lees hier meer.

  Radboudfun 1