• Skeelerles Opmeer, Hoogwoud, Aartswoud, De Weere, Spanbroek, Wadway

  Skeeleren, skeelerles of skeeler trainingen?

  Radboud Inline-Skating is de skeelervereniging op korte afstand van gemeente opmeer. Met 2 locaties in Medemblik (baan) en Wervershoof (piste) hebben wij goede en veilige locaties waar wij lessen en trainingen aanbieden voor de jeugd en ook volwassenen. Onze deskundige trainers helpen je snel vooruit. Onze indoor trainingen zijn jaarlijks van januari t/m maart in Spanbroek.

  Lees hier meer over trainingen voor de verschillende doelgroepen.

  Het inline-skaten is een prima zomertraining voor schaatsers. Niet voor niets zijn een hele boel goede bekende schaatsers ook actief op de inline-skates. Onze leden Irene en Simon Schouten bijvoorbeeld. Of Pim Schipper, Koen Verweij en Jan Blokhuijsen. En recent zijn ook Janno Botman en Jordy van Workum actief bij de profteams.

  Met inline-skaten kan je aan toertochten meedoen, maar ook aan de diverse wedstrijden. Zo kan de startende jeugd al meedoen aan het Jeugd Skate Toernooi.  Er is elk jaar wel een wedstrijd in Wervershoof en Medemblik.

  Jaarlijks geven wij ook skeeler clinics aan basisschoolkinderen in de gemeente Opmeer.

  Training proberen?

  Je mag bij ons eerst 2x (gratis) komen meetrainen zodat je een goed beeld kan krijgen van wat een training inhoud en of dit bij jouw past. Voor het aanmelden voor een proeftraining: lees hier meer.

  Radboudfun 1