• Trainerscursus voorjaar 2018

  Trainerscursus voorjaar 2018

  Aan alle verenigingen en geïnteresseerden voor het Inline-skaten

  Dit voorjaar wil de KNSB in samenwerking met Radboud Inline-skating een trainerscursus gaan aanbieden voor het Inline-skaten op onze locaties in Medemblik en Wervershoof.

  Om het instaptarief voor deze cursus zo laag mogelijk te houden bieden wij hiervoor onze locaties aan evenals de faciliteiten van de kantine. Wat de exacte kosten zullen worden is nog niet helemaal duidelijk omdat we hierbij onder andere afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, maar beduidend lager dan het normale tarief.

  In eerste instantie willen we de groep zo breed mogelijk opleiden, waardoor het mogelijk is om een Opleiding te doen SL2 Inline-skaten, maar ook een ST3 Inline-skaten. Ook is het uiteraard mogelijk om deze cursus te volgen als aanvullende module op bijvoorbeeld een eerder behaald trainersdiploma in een andere discipline.

  (het is nu nog niet bekend hoeveel workshops er wanneer gegeven kunnen worden. Dit is echter ook afhankelijk van het aantal deelnemers). Voor inhoudelijke vragen over deze beide cursussen kunt u ook contact opnemen met Marieke Jonker van de KNSB (m.jonker@knsb.nl).

  Indien je interesse hebt om deel te nemen aan 1 van bovenstaande trainerscursussen graag z.s.m. een mailtje retour naar karin@pietschipper.nl met daarin de cursus die je (of een lid van je vereniging) wilt volgen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk inventariseren wanneer en voor welke prijs we de cursus kunnen aanbieden.

  Met vriendelijke groeten,

  Marcel Boos
  Radboud Inline-skating