• Trainingen voor recreanten

  Trainingen voor recreanten

  Recreanten trainen niet zozeer voor wedstrijden maar meer om het plezier, conditie opbouwen, techniek te verbeteren en trainen bijvoorbeeld om aan de diverse toertochten mee te doen. Buiten de baan is er ook een groep die de openbare weg op gaat (Zie hiervoor trainen voor toertochten). Trainers van Radboud Inline-Skating zorgen voor een mix van werken aan techniek, uitdagende oefeningen, werken aan conditie en plezier in het skeeleren. Deze trainingen zijn voor 16 jaar en ouder.

  Zie het trainingsschema voor de dagen en tijden van de recreanten trainingen. Recreanten kunnen er voor kiezen aan meerdere trainingen in de week mee te doen. Start van de trainingen meestal de week na de open dag (let op de aankondiging op de site / whatsapp groep).

  Training proberen?

  Je mag bij ons eerst 2x (gratis) komen meetrainen zodat je een goed beeld kan krijgen van wat een training inhoud en of dit bij jouw past. Meer info en aanmelden op deze pagina.

  Af en toe wisselen van dag of meerdere dagen trainen?

  Iedereen kan altijd kiezen wanneer en hoe vaak hij komt trainen voor 1 (leeftijd gerelateerd) tarief. Hierbij wel rekening houdend met trainingscategorie en trainingsschema.