• Trainingen voor wedstrijdrijders

  Trainingen voor wedstrijdrijders

  Voor geselecteerde jeugd vanaf 13 jaar t/m senioren

  Voor de oudere jeugd zijn aparte (gezamenlijke) trainingstijden voor de volgende leeftijdgroepen en niveaus.

  • Kadetten geboortejaar  2007-2008
  • Junioren B geboortejaar 2005-2006
  • Junioren A geboortejaar 2003-2004
  • Senioren vanaf geboortejaar 2002-of eerder

  Een grote groep van deze rijders heeft vaak al een aantal jaar ervaring met de wedstrijdsport. Voor deze wedstrijdrijders hebben wij trainers aangetrokken die zelf ook actief zijn of waren in de wedstrijdsport en die onze rijders naar een nog hoger niveau kunnen brengen.

  Wedstrijdrijders kunnen van het KTT Noordwest Inline (KNSB Talent Team) een uitnodiging krijgen om zich hierbij aan te sluiten. De kosten van de trainingen bij het RTC zijn niet inbegrepen in de tarieven van Radboud, en liggen een stuk hoger. De rijders bij het RTC maken over het algemeen goede progressie en zien we vaak terug op het podium bij wedstrijden. De meeste rijders uit het team komen vanuit de opleiding van Radboud Inline-skating.

  Voor onze wedstrijdrijders organiseren wij jaarlijks één of meerdere trainingskampen.

  Start van de trainingen op de baan is mede afhankelijk van de data van de eerste wedstrijden in het jaar (en die aan het eind van het schaatsseizoen). Aankondiging via de website, mail of aparte facebookgroep.

  Training proberen?

  Je mag bij ons eerst 2x (gratis) komen meetrainen zodat je een goed beeld kan krijgen van wat een training inhoud en of dit bij jouw past. Alleen ervaren rijders (met wedstrijd ervaring) kunnen met deze trainingen meedoen. Meer info en aanmelden op deze pagina.

  Radboud rijders Evelien Vijn en Klaske Baars op het NK 2017