• Annette Spigt

  Annette Spigt overleden

  We ontvingen het trieste bericht dat Annette Spigt op 21 januari aan een hartaanval is overleden.
  Moeder van trainster Yvonne, en Moniek, Jannitta en Petra die allen bij ons (succesvol) hebben geskeelerd.
  Ook Annette zelf stond op de skates, en was bij ons wekelijks op de baan te vinden waar zij met de recreanten trainde, samen met haar man Piet.
  Daarnaast zette zij zich als vrijwilliger voor de vereniging in. Afgelopen jaar was zij van onmisbare waarde tijdens het NK in Wervershoof, het Internationaal toernooi en de Special Olympics.
  Annette gaf ook met veel plezier schilderlessen in de kantine van Wervershoof, en zorgde daarbij ook meteen dat de kantine aan de binnen- en buitenkant schoon bleef.
  Begon zij eerst met een aantal leerlingen, dat werden al snel enkele middagen en avonden in de week. Ook werd de container en toiletwagen op het terrein van schilderpracht voorzien.
  Dit jaar zou zij in het kader van 25 jaar Radboud Inline-skating met de jeugd aan de slag om ‘skeelerkunst’ te maken met een expositie tijdens het Radboud International Tournament in Medemblik. Veel te vroeg moeten we je missen.
  We wensen Piet, Yvonne, Jannitta, Petra, Moniek, hun partners en de kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit verlies.