Rick Schipper namens Radboud in actie tegen aangekondigde bezuinigingen

Rick Schipper namens Radboud in actie tegen aangekondigde bezuinigingen

Moeilijke financiële tijden in de gemeente Medemblik. De afgelopen jaren hebben we veel bereikt op het gebied van topsport met steun van de gemeente en Team Medemblik. Denk o.a. aan het sfeervolle en goedbezochte NK Wervershoof/Medemblik in 2019 en de upgrade van de Sjoerd Huisman Piste in Wervershoof met een coating, waardoor de internationale rijders ons weten te vinden. Ook geven we bijvoorbeeld jaarlijks clincs aan basisschoolkinderen wat kan danzij steun van de gemeente. Het was daarom wel schrikken dat de plannen op tafel lagen waarbij het budget voor sport zou verdwijnen. Rick heeft ingesproken tijdens de jaarvergadering en ook nog een mooie presentatie gemaakt wat we de afgelopen jaren hebben kunnen bereiken dankzij steun van de gemeente en wat de plannen ook nog zijn voor de komende jaren. Zijn woorden hebben resultaat gehad.

Want gelukkig lijkt het er nu op dat er nog steeds budget voor (top)sport blijft bestaan. Hoe het allemaal precies uitpakt zal later bekend worden.