Radboud naar de huldiging van Irene Schouten

Radboud naar de huldiging van Irene Schouten

Op 25 februari trokken we met een aantal van onze jeugdrijders vanaf de skeelerbaan naar het Raadhuisplein in Wervershoof om te juichen voor Irene Schouten bij de bordesscène. De radboudbikkels konden zich prima vermaken door allemaal rondjes te rijden op het plein onder het genot van de mooie muziek van de fanfare en bleven daarmee ook warm, hoewel het gelukkig niet zo koud was als 4 jaar geleden. Tussendoor was ook nog wel even tijd voor een interview met NH Nieuws maar hoogtepunt was natuurlijk de bordesscene met Irene Schouten en de foto sessie daar. Voor we het wisten was het op het plein al weer voorbij, want de verdere huldiging van Irene stond gepland in de Dars waar het natuurlijk een stuk behaaglijker was.

In de polonaise
En dan uiteindelijk een glimp van Irene Schouten opvangen.