Feest in Medemblik

Feest in Medemblik

Zondag 2 oktober was er een mooie afsluiting van het buitenseizoen met een mooi feestje in Medemblik. Uiteraard werden de rijders die reden op het EK in het zonnetje gezet, en ontvingen Sofia Schilder en Chris Berkhout een mooi aandenken aan hun geweldige prestaties van dit seizoen, gemaakt door Marjolijn Stam. Handtekeningen werden verzameld door de pupillen, er waren lekkere cakes en koeken met plaatjes van de EK rijders erop. Sofia werd ook nog eens gehuldigd door de wethouder van de gemeente Opmeer, dhr. Robert Tesselaar. Na een huldiging die thuis werd gedaan in corona tijd, kwam de wethouder als uitzondering eens een keertje over de gemeentegrens voor de huldiging. Hij had vorig jaar nog niet mogen dromen dat Sofia alweer zo snel zou gehuldigd worden, en nu zelfs voor een Europese titel.
Verder werden er deze middag en avond spelletjes gespeeld, moest er aandachtig worden opgelet bij de Bingo om in de prijzen te vallen en werden uiteraard nog eens de laatste rondjes op de skeelers gemaakt. Velen gaan verder met de wintertraining of naar de schaatsbaan in Hoorn!